Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

4 Puntjes bij elkaar gesprokkeld

Weer stapte ik als enige meisje op de fiets bij de Swift/Neuteboom dinsdagavondcompetitie. Dat is er nog steeds niet leuker op geworden, maar ik had the hang van het rondjes rijden over De Bult iets beter onder de knie dan vorige week. Ik eindigde weliswaar als laatste, maar kan wel mooi een DF-je achter mijn naam schrijven. Vooruitgang! Volgende week proberen (langer) bij het peloton aan te haken.
Ik voelde me ook best trots toen ik hoorde omroepen ‘Nr. 96, Jeanine, nog éen rondje!’. Ik probeerde er dit laatste rondje, tegen de wind in, nog alles uit te persen wat er in zat. Alsnog gingen mijn beentjes natuurlijk niet hard genoeg voor me. Gelukkig had ik niet gezien dat Regina Bruins langs het parcours naar haar vriendje bij de Amateurs A was komen kijken, anders had ik me helemaal een wannabe gevoeld! Net nadat ik vandaag had gelezen dat ze is geselecteerd voor het WK in Melbourne, zowel op de weg als de tijdrit. Daar is dit Bultje niks bij!