Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Anderhalve week te lang

ik1Zoals D. me al had gezegd; mijn eerste wedstrijdseizoen heeft eigenlijk net wat te lang geduurd. Anderhalve week om precies te zijn. Bij de een-na-laatste clubkoers op Avanti ging het nog lekker. Ik reed goed met de mannen mee en was blij met wat ik had neergezet. Daarna werd ik een beetje ziekjes. De Ronde van Uden heb ik gelaten voor wat het was, toen ik me onderweg in de auto erheen echt niet lekker voelde. En ik ben me sindsdien alleen maar slechtergaan voelen.Maar ik wilde mijn laatste twee wedstrijdjes in Zwanenburg en Lisse toch rijden. Tegen beter weten in – mijn seizoen heb ik afgesloten met twee DNF’jes. Ik heb vorig jaar, voordat de wintertrainingen begonnen bij Swabo, geen rustperiode genomen. Ik moest immers hard trainen om een beetje het elite-niveau aan te kunnen. Maar daardoor is mijn seizoen dus wel heel lang geweest. En heb ik daarin mijn lichaam werkelijk tot het uiterste gepusht. En ik ben best trots op mezelf! Voor een eerste jaar in het peloton – een eerste jaar op de fiets überhaupt – heb ik het denk ik niet slecht gedaan. Helaas een dompertje op het eind. Maar ook ziek zijn hoort er bij. En het is een teken dat ik nu mijn rust in mag, misschien wel móet. Lekker verdiend de beentjes omhoog! Op naar seizoen nummer twee.

Foto: Foto Koos