Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Blij met Sigma

Ik blijf met bedankjes strooien. Ook vandaag heb ik er weer een weg te geven. Ditmaal niet aan één van Swabo‘s sponsoren, maar aan Sigma. Dat Duitse bedrijf dat hartslagmeters maakt.
Dat ik nog eens een positief stukje over Sigma zou schrijven, was niet vanzelfsprekend. Zo’n driekwart jaar geleden schafte ik mijn Onyx Fit aan om op hartslag te kunnen trainen. Je kunt alles zelf instellen zoals je wilt en er is zelfs een geheugen voor een stuk of 10 trainingen. Prima!

Alles ging ook goed, tot mijn horloge na twee maanden de hartslagband niet meer kon ‘vinden’. Na veel zoeksuggesties en andere pogingen besloot ik een nieuwe (dure) batterij er in te doen. Toen deed hij het weer. Probleem opgelost, maar; is twee maanden niet erg snel om de batterijen te moeten vervangen?
Dit gebeurde zo elke twee maanden. Ook eind december besloot mijn horloge weer ‘ns op te houden met zoeken naar die band. Maar dit keer hielp het niet om de batterijen te vervangen. Zowel de horloge als hartslagband kregen van mij een compleet nieuwe toevoer energie. Maar ze hadden nu echt besloten er mee op te houden.

Ik was even bang dat ik ook een mopperblog moest gaan schrijven over mijn hartslagmeter, en de omslachtige omstandigheden waarin ik een nieuwe moest aanschaffen. Maar dat was niet het geval! Ik gebruikte het algemene Sigma-contactformulier, niet verwachtend dat ik daar ooit een reactie op zou krijgen, om mijn situatie uit te leggen. Nog geen dág later zat er een e-mail in mijn inbox. Of ik de hartslagmeter kon opsturen en dan zou ik gratis een replacement model ontvangen.

En inderdaad, gisteren kwam er een vierkant pakketje uit Duitsland met daarin een zorgvuldig verpakte nieuwe hartslagmeter. Niet een goedkoper model, maar gewoon ‘mijn’ Onyx Fit. Met die paar weken dat ik mijn hartslagmeter moest missen heb ik mijn vorm blijkbaar flink verbeterd, want ik stond verbaasd over mijn mooie lage hartslag tijdens ‘t fietsen. Nog een opsteker!

Bij dezen dus: Sigma, SUPERBEDANKT!