Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Eerste Swabo-training op de weg

Zo aanspreekbaar als ik gisteren eigenlijk was, zo helemaal OP ben ik nu! Het was nog maar een begin-van-het-winterseizoen-training, en dus niet zo heel zwaar. Dat zag je ook terug in mijn hartslag, die is maar een enkele keer in D3 terechtgekomen. Maar man, die benen van mij… Die wilden gewoon niet meer. Na anderhalf uur fietsen hielden ze er compleet mee op. Het maakte niet uit wat ik tegen ze zei, wat voor rust ik ze na deze training beloofde, zelfs boos worden lukte niet. Ik heb dus ongeveer een uur tegen de pijn in gefietst voor we weer terug bij Swift waren. Die SwABo-Ladies-beulen kunnen er wat van! Het zal nog flink wat trainingen duren voor ik me echt één van hen mag noemen!

Maar voor vandaag is het mooi geweest. Ik ga nu dan ook van mijn rustige zondagmiddag genieten, heerlijk met de beentjes omhoog!