Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

En nog een jaartje

25Vandaag ben ik 25 jaar geworden. 25 lentes jong, een kwart eeuw oud – het is maar hoe je het bekijkt. Om even reflecterend bezig te gaan; vorig jaar schreef ik ‘ik ben benieuwd wat dit 25e levensjaar me gaat brengen’. Dus, wat heeft het me nu uiteindelijk gebracht? Geen levenspartner / tweede helft / soul mate, maar wel heel veel anders. Ik heb succesvol gesolliciteerd naar een nieuwe baan en word vanaf 1 mei trainee in business intelligence aan de Universiteit Leiden. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb, want na twee jaar student af te zijn mis ik toch het wel een beetje het vergaren van nieuwe kennis. En met mijn mede-trainees kan ik nog gezellig een beetje ‘de student’ uithangen. Daarnaast heeft het 25e levensjaar me ook veel op de fiets gebracht. Niet langer ben ik een pannenkoek die wat koersjes probeert te rijden, ik mag me nu een renster noemen. Ik sta nog steeds pas aan het begin, maar zoals mijn mental coach me zei: Dit jaar begin je op 0. Je hebt nu pas de juiste basis en vanaf nu kun je gaan uitbouwen. Vorig jaar heb je eigenlijk het hele jaar op achterstand gestaan. Hij doelde daarmee op mijn fysieke staat, omdat ik vorig jaar inderdaad nog wel wat minder sterk was dan de ‘gemiddelde persoon’, laat staan een (top)sporter. Verder ben ik afgelopen jaar verhuisd naar mijn nieuwe stekje, heb ik voor het eerst de Alpe d’Huez beklommen en heb daar mijn eerste Tour-bergetappe meegemaakt vanaf de kant, ik heb mijn eigen bedrijf opgezet en ik ben van wielervereniging veranderd – van Swift naar Avanti, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb en af en toe assistent-trainer ben bij de jeugd. Alles bij elkaar toch best een enerverend en succesvol jaar. Ik hoop dat ik daar het komende jaar alleen nog maar verder op kan voortbouwen!

Foto: All Things D