Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Laatste ploegtraining voor ’t trainingsweekend

Nog vijf nachtjes slapen, dan gaan we met de ploeg op trainingsweekend. Gaan we er dan ook zo uitzien als de veldrijders die nu bij Sporza bezig zijn? We gaan in ieder geval MTB-en, weer of geen weer. Alle mogelijke thermokleding heb ik al bij elkaar gezocht. Het Leontien.nl-thermojack gaat sowieso mee, ook al heeft ‘t een concurrend-roze kleur.

Vandaag hebben we nog maar even de warmte van de spinning-zaal opgezocht. Er stonden twee spinlessen op het programma: een uurtje van ploegleider H., dertig minuutjes van ploegmaatje N. en het laatste half uurtje door ploegmaatje W. Even kreeg ik een beetje paniek, want wordt er van íedereen verwacht dat ze ooit een spinningles geven?!?! Ik heb geen didactische kwaliteiten, die liggen bij mij op niveau nul. En zelfs op wielrengebied, waar ik vanuit mijn passie nog wel iets in elkaar zou kunnen flansen, zie ik ‘t niet zo zitten om een hele ploeg te instrueren. S. vertelde dat deze twee meiden dat al vaker hebben gedaan en daarom waren gevraagd. Phew..

Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het spinnen, hoewel ‘t het uiteraard nog steeds niet haalt bij buiten fietsen. Maar ik kijk er niet meer met tegenzin tegenop. Het gaat ook steeds beter, ik krijg het hoge beentempo steeds makkelijker onder de knie – wellicht dat een stukje plezier ook daar vandaan komt!
Nu nog twee daagjes rust, twee daagjes sportschool en dan lekker crossen in Doorn!