Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Nieuw kindje voor mijn kindje

feb12-fiatpandaOm mijn ‘kindje’ ook droog te kunnen vervoeren naar een wedstrijd, zonder dat hij zich hoeft te nestelen in vieze, openbare treinen heb ik vandaag een nieuwe aankoop gedaan. Alhoewel, ik heb getekend; betalen en afleveren gebeurt pas later. Hoewel ik de dealer binnenkwam met de opmerking ‘het maakt niet uit welke kleur, als het maar niet dat lelijke zilvergrijs is’, ging ik de deur uit met (jawel) een zilvergrijze Fiat Panda Emotion. Maar ach. Het gaat niet om het uiterlijk, maar om de inhoud, toch? En wellicht kan ik met een beetje inspiratie, wat hulp van een car tuner (en een grote bak geld) ooit nog zoiets ervan maken:

feb12-cartuning5

feb12-cartuning1

feb12-cartuning2

feb12-cartuning4

feb12-cartuning31

Nee hoor, stiekem ben ik heel blij met mijn saaie, grijze, eerste eigen autootje!!

Foto’s: Automotorblog.com, IamBored.com, GlamGirlCars.com en forum-auto.com