Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Nieuwe site online!

binaryVandaag is het zover. Deze nieuwe site, jeaninelaudy.nl – die ook te vinden is via jeaninelaudy.com – is online en officieel gereleased. In principe verandert er niet veel. Ik zal nog steeds schrijven over fietsen. Misschien in de loop van de tijd ook wat meer over andere onderwerpen. Dat zullen we moeten zien.

Maar samen met het opzetten van deze website is er wel iets in mijn eigen werksituatie veranderd. Naast de vier dagen per week die ik werk bij de Keuzegids, ben ik nu namelijk officieel ook freelance journalist. Ik schrijf al enige tijd vrijwillig voor diverse bronnen. Ik hoop dat ik nu de overstap kan maken naar betaalde journalistiek. Daarvoor is deze site vanaf nu ook. Opdrachten (zowel Engelstalig als Nederlandstalig) zijn zeer welkom en contact met mij opnemen kan via de contact-pagina.

(Ik moet wel wat mensen bedanken voor het mij helpen opzetten van deze nieuwe site. Want zoals ik al schreef weet ik van websites bouwen niet zoveel. Maar met hulp van de volgende mensen is er toch deze mooie site uit de grond gestampt: Wouter Mesker, Arjen Korevaar, Natalie van Gogh, Rick Spaan en Rose Mentink. Luitjes; bedankt!)

Afbeelding: 123rf.co.kr