Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

NK-voorbereiding op Avanti

avanti3bew
Het ging er gisteren weer hard aan toe op de Donderdagavond competitie bij WV Avanti. En mijn benen waren slecht! Al met de eerste demarrage van twee jonge gastjes besloot ik er achteraan te gaan. Maar ik blies mezelf compleet op. Mijn snelste rondje lag dan ook niet voor niets maar op 40km/u gemiddeld. En dat was op het eind, toen ik lekker in het wiel van twee achtervolgers kroop (niet de twee heren op de foto, by the way – in dit groepje namen de eerste meneer en ik al het kopwerk voor onze rekening). Maar ik moet het parcours leren kennen. Want over drie weken is al het NK voor Online Profs. En ik ga er natuurlijk álles aan doen om die tweede rood-wit-blauwe trui mee naar huis te nemen!

Foto: Michel van Duin