Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Oioioi, wat doet verhuizen pijn

klikmetcjifersDat verhuizen, dat is me toch wat. Ik heb nu wel mijn fiets veilig binnenshuis in het halletje staan, de nieuwe plaatjes onder mijn schoenen zullen niet zo snel meer slijten, nu ik niet eerst een kilometer hoef te lopen om mijn fiets op te halen uit de nabij gelegen fietsenstalling, en het schoonmaken kan gewoon op mijn eigen balkonnetje. Maar dan moet mijn lichaam eerst bijkomen van het fysieke aspect van de verhuizing. Mijn gehele inboedel moest verplaatst worden van vier hoog zonder lift (4 dus), naar mijn appartementje een gemeente verderop, op twee hoog, gelukkig mét lift (mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, hiernaast een foto van mijn oude studentenflat met de genummerde verdiepingen – zonder lift dus, hè).
Ondanks de ontwikkelde hardheid van het wielrennen heb ik drie dagen moeten bijkomen van een ongekend heftige spierpijn en momenteel resteert er nog een peesirritatie in mijn rechter knieholte. Geen wedstrijd op Sloten of Avanti dus dit weekend, maar verplicht rust. En dat terwijl mijn tv en internet pas op 6 juni worden geïnstalleerd, dus ik mogelijkheden genoeg heb om lekker lang op de fiets te zitten. Grote bummer. Woensdag is de Parel van de Veluwe (door een ploeggenootje ooit bestempeld als de ‘Parel van de Zenuwen’), een belangrijke wedstrijd waar ik graag zo lang mogelijk wil kunnen meerijden. Dus ik weet waar ik ‘t voor doe, dat rust houden. Maar ik hoop wel dat die pezen zich snel eens aanpassen aan de sterkte van mijn spieren!

Foto: SLS Wonen