Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Roze in verschillende kleuren en maten

Ik stap over van donkerroze naar hot pink. Qua wielerkleding. De Leontien.nl-kleding gaat de kast in (net als de Cervélo-, Grand Départ- en Canada-kleding), want .. tatatadaa.. ik heb mijn eerste setje ploegkleding!! Vanavond gaf ploegleider H. mij m’n eerste shirt, broek, jack én beenstukken van de SwaboLadies.

Pas over twee weken, op zondag 14 november, gaan we voor het eerst trainen en dan pas zie ik ook mijn toekomstige ploegmaatjes voor het eerst. Dan ben ik echt officieel (trainings)stagiair, SwaboLady-in-Waiting, aspirant-Swabiste, hoe je het ook wilt noemen. Wat mij betreft mogen we deze week al beginnen! Maar de meiden die écht wat gedaan hebben deze zomer moeten nog even de benen rusten.
Stiekem zal ik nog wel af en toe in kleding van Leontien.nl of een andere profploeg rijden, maar het haalt ‘t toch niet bij de kleding van je ‘eigen’ ploeg. Ik kijk ontzettend uit naar de trainingen, maar vind ‘t ook erg spannend. Ik wil héél graag straks ook echt wedstrijden gaan rijden en Swabo gaan vertegenwoordigen, maar eerst moet nog maar blijken dat ik ‘t tempo überhaupt kan bijhouden – ik zit immers pas goed zes maanden actief op de fiets. Maar goed, dat zal moeten blijken. Vaststaat dat ik over twee-en-een-halve week voor het eerst onderdeel ga uitmaken van de roze-witte Swabo-trainingsbrigade. Verslag volgt!