Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Shimano als mijn tijdelijke Roval Fusé

Wielrennen is geen dure hobby. In principe. Als je eenmaal je fiets en je outfit hebt, dan kan je op elk moment van de dag gratis en wel op de fiets stappen om een rondje te gaan fietsen. Dat kan alleen, of met een groep. Met andere mannen, of andere vrouwen. Of een (dubbel)gemengd groepje. Het nadeel van met compagnons fietsen is dat het wielrennen duurder wordt. Omdat je sneller schade rijdt. Zoals ik afgelopen zaterdag deed.

Gelukkig is er deze week mega sale bij mijn mechaniekers, waardoor ik een mooi Shimano-reservewiel voor maar 9  euro op de kop wist te tikken. Het nadeel is dat mijn eigen Roval fusée-wiel zodanig naar de mallemoer is dat hij waarschijnlijk niet meer reparabel is. Het is niet verantwoord om met een door de spaken weer-enigszins-recht-maar-in-realiteit-nog-steeds-eivormig-getrokken wiel te gaan koersen. Even afwachten hoeveel dat geintje gaat kosten. Maar belangrijker; ik kan in ieder geval weer trainen!