Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Swaboladies verwelkomen weer een nieuwe sponsor

Eén van de fijnste dingen als je bij een topamateur-ploeg fietst (naast het feit dát je bij een topamateur-ploeg fietst en je hobby op een hoog niveau mag uitoefenen) is dat er zoveel mensen en bedrijven zijn die jouw ploeg willen helpen. Bijvoorbeeld door ons onbeperkt te laten spinnen in de sportschool, of door hele fijne haarproducten te doneren. Sinds vorige week is daar een nieuwe sponsor bijgekomen; Vusolo. Een nieuw fietssportmerk met een winkel in Zoeterwoude. SwaboLadies mogen zich daar laten opmeten en dan (ver)stellen zij je fiets zodanig dat je er optimaal op zit. Met de zitpositie-perikelen die ik al meermalen met mijn Specialized heb gehad, is mijn afspraak al gemaakt! En over een paar weken, als de Giant is gearriveerd, dan ga ik er zeker nog eens heen. Vusolo, super bedankt!(En ik zag toevallig ook dat ze erg mooie kleding hebben, dus ik denk dat ik mijn verzameling renkleren maar ‘ns ga uitbreiden met een setje niet-roze kleding!)