Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Swift; ‘Inside the peloton’

Afgelopen dinsdag tijdens de Swift/Neuteboom Dinsdagavondcompetitie bleek dat mijn vorm na de verhuizing en de buikgriep zodanig is verslechterd dat ik even pas op de plaats moet maken. Dat ik opnieuw moet gaan opbouwen. Ik heb mijn tijdrit bij de Swift Time Trials gisteren daarom laten schieten. In plaats daarvan heb ik met A. een rondje Ringvaart gedaan, na op woensdag al een lekkere duurtraining met de mannen van het Herwerden Granfondo Cycle Tour Team te hebben voltooid. Ik baalde best een beetje. Dat ik na al het ‘gedoe’ niet op mijn oude niveau kan instappen.Maar het baalgevoel werd ietsje minder toen ik dit mooie filmpje op Facebook tegenkwam. Een camera onder het zadel van Bollenstreker H. heeft opnames gemaakt vanuit het B-peloton. Leuk om te zien! Het pelotonrijden gaat zichtbaar beter bij mij (met zwarte helm), en hoe S. rijdt is helemaal schitterend om te aanschouwen. Ook J. zit goed van voren (de renner in het gele shirt aan het begin van het filmpje), voordat hij in de laatste ronde ten val zou komen en nog zes andere renners in zijn rug kreeg – ‘gelukkig’ was ik toen al uit ‘t wedstrijdje gestapt. Niet alleen voor mij had die dinsdagavond-wedstrijd dus een vervelend einde. Maar vallen hoort erbij. Nu hoop ik maar dat we allemaal spoedig herstellen! Dan kunnen we er aankomende dinsdag opnieuw tegenaan bij Swift!

(Met dank aan bikepaint.nl.)