Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Vijf ‘rust’dagen gehad…

201011190955-1_zeuren-maakt-man-actiever-dan-lief-zijnSinds het DK Tijdrijden heb ik mijn fiets alleen nog opgepakt om een slechte Draai van de Kraai te rijden op zaterdag, waar ik vanwege spierpijn in álle mij bekende been- en armspieren (ook de onbekende, trouwens) niet ben gefinished. Mijn nieuwe appartementje moest namelijk opgeknapt en geverfd worden – afgelopen week heb ik dus vrijwel niet gefietst, maar voornamelijk geklust. Het is nog niet helemaal af, maar vanavond kan ik wel eindelijk weer eens de fiets pakken om de Dinsdagavondcompetitie op mijn clubje te rijden. Ook daar zullen mijn armen en benen vast weer enigszins dienst weigeren, maar een uurtje op de fiets uitwaaien tussen al dat geklus door is een bijzonder fijn vooruitzicht!

Foto: Zita.be