Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Wedstrijd No.1

Sinds mijn laatste blog in juni is er veel gebeurd, en heb ik vele ontwikkelingen doorgemaakt op wielrengebied. Het rondje IJsselmeer, wat ik zou maken met een fietsmaatje, is niet doorgegaan. En ook de beklimming van de Mont Ventoux, waar ik aan mee zou doen voor de stichting Groot Verzet Tegen Kanker, gaat niet door. Binnenkort begin ik aan een nieuwe baan, waardoor ik niet meer in de gelegenheid ben om een halve week naar Zuid-Frankrijk af te reizen. Omdat er al vele lieve mensen zijn geweest die mij wel hebben gesponsord zal ik een alternatieve tocht fietsen. Op zaterdag 25 september ga ik de Mergellandroute fietsen. Deze is 137km lang, over 15 heuvels. Ik rijd het rondje vanaf Valkenburg en zal op de terugweg de Cauberg opfietsen, omdat deze berg niet in de route is opgenomen. Het vriendje van mijn zus, K., zal met mij meefietsen, wat deze onderneming natuurlijk wel een stuk gezelliger maakt! Iedereen is welkom om naar ‘t zuiden van het land af te reizen om ons te zien zwoegen. Uiteraard zorg ik ook voor foto’s. Of daar zorgen zusje C. en papa en mama hopelijk voor! <
Vanavond heb ik ook voor het eerst met de Swift/Neuteboom dinsdagavondcompetitie meegereden, de clubcompetitie van Swift. Het was een beproeving, mede door de heftige regenbuien die uiteraard ophielden zodra we van de fiets afstapten. Inmiddels weet ik dat…

… ik wedstrijden rijden ontzettend leuk vind!
… ik wel nog wat meer moet oefenen op De Bult die op het parcours ligt.
… ook de twee 180-graden bochten nog wat oefening vragen.
… het niet zo leuk is om als enige meisje op het parcours te rijden.
… dat wel extra motivatie geeft om deze winter met de SwABo ladies te gaan trainen.
… het horen omroepen van je naam een erg leuke ervaring is, ook al wordt deze omgeroepen omdat je er een beetje achteraan hangt.
… ik er volgende week gewoon weer bij ben!