Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Wedstrijdje tegen mezelf

rozetijdritfietsNa mijn dramatische tijdrit van drie weken geleden was er gisteren de mogelijkheid om mijn revanche te nemen in de tweede rit van de Swift Time Trials. Opnieuw 14,4 km afzien. Iets minder tegenwind, maar daardoor ook een zwakker duwtje in de rug op de stukken wind mee. Mijn benen waren vorige keer zo buitenproportioneel slecht, dat alles mee zou vallen bij deze rit. Maar het bleek beter te gaan dan slechts een ‘meevallertje’. Ik versloeg mijn directe rivale D. en zette een nieuw PR neer. Ploeggenootje O. zette ook een nieuw PR neer en hoorde gisteren (op haar verjaardag!) dat ze zich inderdaad heeft geplaatst voor het NK Tijdrijden. Supertrots dat het hot pink zich mag gaan mengen tussen de wereldtop van het tijdrijden!

In het klassement sta ik nu derde bij de vrouwen, maar die plek zal ik alleen weten te behouden als oud-Swabistes N. en A. niet meer aan de start gaan verschijnen. Maar ik rijd niet alleen voor het klassement, ik probeer mezelf ook steeds weer te verbeteren. En deze tijden beginnen er nu eindelijk een beetje op te lijken. Nog drie ritten te gaan, ik ben benieuwd!

Foto: Weight Weenies