Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Wielrennertjes met hoofdpijn

Sorry rennertjes op de vensterbank. Jullie stonden zoals altijd lekker in de schemering een eind weg te fietsen, zorgt een stortvloed aan gordijn ineens ervoor dat de helft van jullie op de grond ligt… Normaal gaat het altijd goed, maar vanavond zat ‘t even niet mee!

Tot nu toe zit deze week voor mij ook nog niet helemaal mee. Gisteren een DNF-je achter mijn naam gekregen (het was wel mijn eerste wedstrijd, maar toch) en ook vanavond wilde het niet lukken met de woensdagavondgroep. Ik kon niet mee met de snelste groep, en na meerdere malen een gat te hebben dicht gereden had ik mijn max bereikt en ging de snelheid er echt uit. Ik voel me al een paar dagen niet echt lekker; hoofdpijn, watten in mijn hoofd, kuchjes… Het kan zijn dat ik verkouden word – of houd ik alleen mezelf voor de gek en is dat wel een mooi ‘excuus’ voor deze tegenvallende prestaties? Het hoort er allemaal bij, mindere dagen, maar hopelijk is dit dipje snel voorbij!