Jeanine Laudy

LetterProfessor

INFO@JEANINELAUDY.NL

Zoetermeer vs Leiden: 6-0

jan5-ikspinnenGisteren heb ik de spinles van mijn eigen plaatselijke sportschool maar ‘ns bezocht. Na al dat oefenen bij onze sponsor in Zoetermeer leek het me wel eens fijn gewoon lekker om de hoek te gaan spinnen. Maar spinnen in Leiden blijkt láng niet zo leuk te zijn als in Zoetermeer. Want……in Leiden hebben ze fietsen met omhoogstaande sturen, in Zoetermeer met liggende sturen
…in Leiden wordt de les gegeven door een té enthousiaste instructrice die schreeuwt alsof ze een groep cadetten in het gareel moet houden, terwijl in Zoetermeer onze eigen teammanager op de instructeursfiets zit.
…in Leiden doe je onder het geluid en licht van een heuse discozaal je oefeningen, maar in Zoetermeer kijk je naar een wielerwedstrijd op het tv-scherm, wat wel zo motiverend werkt.
…in Zoetermeer ben je als SwABo-meisje heel speciaal, terwijl de blikken in Leiden meer zeggen “hoeveel rozer kan je wielrenpakje??!?!” (nou, geloof me; nóg rozer!)
…in Leiden doe je een vaststaande RPM-les van Les Mills, in Zoetermeer is de training toegespitst op wielrenners.
en
…in Zoetermeer ben ik met al mijn ploegmaatjes, in Leiden zwoeg ik in mijn eentje.

Genoeg redenen dus om volgende week weer vol motivatie naar Zoetermeer af te reizen!

Foto: SwaboLadies